Kropp själ hälsa

Bonuskort

From 1/1 -20 kommer ett nytt bonussystem införas. Alla pågående bonuskort kommer att gälla till sista december 2020 alt. tills man har nyttjat hela kortet. Efter det kommer du som "gammal" kund med befintligt bonuskort få börja på det nya. 

Hur fungerar nya kortet?
För varje betald hundralapp får du en stämpel/markering i ditt bonuskort. Efter att du passerat 10 stämplar/markeringar på kortet,  får du ett värde på 150kr. att betala din nästa behandling med. Att tänka på...

.. Bonusen får du besöket efter att du har passerat ditt 150kronors-märke på kortet.


Behandlingar

Här finns ett flertal olika behandlingar att välja mellan men det finns lite att tänka på.*Fötter- Här erbjuds enbart kosmetisk fotvård på friska fötter. Ej medicinsk. Fötter med liktorn och vårtor  är okej, men jag behandlar ej svamp, vårtor eller sår.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig på fotvård. Jag är ansluten hos E-passi.

*Hud- Alla är välkomna hit, oavsett hudtyp. Dock jobbar jag inte med att avhjälpa större hudproblem som t.ex. rosacea eller andra hudsjukdomar, men självklart gör jag en ansiktsbehandling även på er. 
Bokningsbart

Behandlingar som utförs på salongen:
*Ansiktsbehandlingar
*Fotvård
*Vaxning
*Bryn och fransar. Plock och färg.
*Lashlift/Browlift*Avslappnande fot- vad massage 
*Avslappnande ansiktsmassagePresentkort finns att köpa på valfritt belopp/behandling. Enklast är att mejla: mariapetersen76@live.se eller via messenger på salongens FB-sida.