Aktuella erbjudande 


OBS! Nytt bonussystem kommer att införas 1/1- 2020.
Gamla kort kommer att fasas ut i den takt de används.
Läs mer om nya bonusen nedan!

Prisökning 2021

Från och med 1 januari 2021 kommer det bli en prisökning på behandlingarna.

Prisökningen gäller först när du gör din bokning från den 1 januari.

Alla bokningar som görs fram till den 31 december behåller det gamla priset.

Nya priserna kommer snart att publiceras.

 

Bonuskortet

Det gamla kortet kommer att plockas bort från årsskiftet. Under detta året har jag ersatt med ett nytt. Alla kunder som kommer regelbundet har redan fått det nya, eller kommer att hinna få, men övriga kort kommer att kasseras.

 

Med bonuskortet får du en rabatt tillbaka att använda till din behandling. Varje hel hundralapp ger en stämpel. Efter 10 stämplar får du 150 kronor i rabatt att använda som betalning vid din nästa bokning.


Kropp själ hälsa

Bonuskort

From 1/1 -20 kommer ett nytt bonussystem införas. Alla pågående bonuskort kommer att gälla till sista december 2020 alt. tills man har nyttjat hela kortet. Efter det kommer du som "gammal" kund med befintligt bonuskort få börja på det nya. 

Hur fungerar nya kortet?
För varje betald hundralapp får du en stämpel/markering i ditt bonuskort. Efter att du passerat 10 stämplar/markeringar på kortet,  får du ett värde på 150kr. att betala din nästa behandling med. Att tänka på.

.. Bonusen får du besöket efter du har passerat ditt 150kronors-märke på kortet.


Behandlingar

Här finns ett flertal olika behandlingar att välja mellan men det finns lite att tänka på.*Fötter- Här erbjuds enbart kosmetisk fotvård på friska fötter. Ej medicinsk. Fötter med liktorn och vårtor  är okej, men jag behandlar ej svamp, vårtor eller sår.Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig på fotvård. Jag är ansluten hos Aktiway
*Hud- Alla är välkomna hit, oavsett hudtyp. Dock jobbar jag inte med att avhjälpa större hudproblem som t.ex. rosacea eller andra hudsjukdomar men självklart gör jag en ansiktsbehandling även på er. Bokningsbart

Behandlingar som utförs på salongen:
*Ansiktsbehandlingar
*Fotvård
*Vaxning
*Bryn och fransar. Plock och färg.
*Lashlift
*Avslappnande fot- vad massage 
*Avslappnande ansiktsmassage


Presentkort finns att köpa på valfritt belopp/behandling. Enklast är att mejla: mariapetersen76@live.se eller via messenger på salongens FB-sida.